Opinie

9,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,7
Komfort
9,1
Lokalizacja obiektu
9,2
Udogodnienia
9,2
Personel
9,4
Stosunek jakości do ceny
9,0

Opinie

    pl

    Ocena

    9,2
    19 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jolanta
    pl

    Ocena

    8,8
    22 sierpnia 2018

    Przyjembe B&B blisko długiej i szerokiej choć w większości, jak to we Włoszech, prywatnej plaży

    Łóżko niezbyt długie, dla niezbyt wysokiego mężczyzny
    Klimatyzacja w lokalu,dobre śniadanie, lodówka w pokoju
    Małgorzata
    pl

    Ocena

    9,2
    3 sierpnia 2018
    Pyszne śniadania, bardzo mili właściciele
    Sakhem
    pl

    Ocena

    9,2
    20 lipca 2018

    Wspaniałe miejsce na wypoczynek:-)

    Sympatyczni właściciele i miła obsługa, piękny widok z niewielkiego balkonu na góry, czysty i komfortowy pokój, blisko plaży, pizzerii i supermarketu.
    Łukasz Piórek
    pl

    Ocena

    8,8
    23 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jacek
    pl

    Ocena

    9,6
    10 sierpnia 2017

    Wakacje u stóp Alp Apuańskich.

    Hotelik prowadzony przez bardzo sympatyczną rodzinę. W dniu przyjazdu nie było wolnego miejsca na ulicy do zaparkowania samochodu, ale właściciel przestawił swój samochód w inne miejsce, przez co mieliśmy ułatwione dostęp do wypakowania walizek. Pokój czysty, codziennie sprzątany, ręczniki wymieniane co 2 dni, pościel wymieniona raz podczas 7 dniowego pobytu. Śniadania ok., dodatkowym atutem są codziennie świeże ciasta owocowe (tarty) oraz możliwość korzystania z barku (herbata, kawa, soki) przez cały dzień. Położenie bardzo blisko publicznej plaży, gdzie też znajduje się najwięcej restauracji i barów (doskonałe w porze sjesty).
    Nandush
    in

    Ocena

    10
    18 września 2018

    Weekend in Marina di Carrara

    Was a great place with very homely feel..u will go back to stay again..lively hosts..and excellent location..thank you..
    Bruce
    ie

    Ocena

    10
    18 sierpnia 2018

    Excellent!

    Best place to stay in Marina di Carrara, lovely accomodating people in a lovely hotel-like b&b, great value for money in a great location!
    Kinga Delia
    de

    Ocena

    9,6
    9 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mark Birri
    gb

    Ocena

    10
    5 sierpnia 2018

    Perfect location and comfortable

    Breakfast is simple, but perfect for whay we needed
    Location - near the sea, shops, restaurants Clean Friendly Great air conditioning
    Lidia
    pl

    Ocena

    10
    20 lipca 2018

    We had a really nice time there.

    Very comfortable, stylish, beautifully furniture rooms. The owners very nice and helpfull. Very good breakfast.
    DESIREE
    it

    Ocena

    10
    5 lipca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    it

    Ocena

    10
    1 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Baldra
    ua

    Ocena

    10
    11 maja 2018

    We would definitely return here and enjoy longer stay :)

    This stay was a real pearl during our trip around Italy. Perfect location, perfect room, very delicious breakfast, helpful staff. We really enjoyed our stay.
    Diana
    it

    Ocena

    10
    7 maja 2018
    Very nice staff, very clean and excellent location.
    Elena
    gb

    Ocena

    10
    20 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Shelley
    gb

    Ocena

    9,2
    20 grudnia 2017

    Great B&B, friendly hosts, great location and lovely rooms.

    No lift and had heavy bags.
    Arrived very late and family went out of their way to greet us.
    es

    Ocena

    10
    19 grudnia 2017

    I could only recommend this property ...

    The internet didn’t work ! If people planning to work beside they stay ...
    The service was lovely , rooms are super clean quite modern and new , location is superb I will definitely stay again :)
    Alevtina
    it

    Ocena

    10
    26 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Zlata
    gb

    Ocena

    9,2
    30 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii